Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Thorp THP16 Baterijska prskalica

Akumulatorska i ručna prskalica Prime1621 Li-ion

FARM Akumulatorska prskalica 16 L 12 V, FAP16N

Baterija Li-ion 8Ah

  • Materijal mlaznice: nerđajući čelik
  • Protok pumpe: 2.9 l/min
  • 3 male mlaznice
Šifra proizvoda: 074376
Opis proizvoda
Online cena: 6.490 RSD
Nema na lageru
Uporedi
Specifikacija proizvoda
Radni pritisak
1.5 - 4 bar
Tip baterije
Li-Ion
Maksimalna temperatura vode
40°C
Vreme punjenja akumulatora
5-6 sata
Zapremina rezervoara
14 L
Kapacitet baterije
8 Ah
Napon
12 V
Težina
5.2 kg
Opis proizvoda

Akumulatorska i ručna prskalica Prime 1621 Li je proizvod visokog kvaliteta koji se koristi za prskanje biljaka u vrtovima, voćnjacima, vinogradima i drugim poljoprivrednim površinama. Ova prskalica dolazi sa Li-ion baterijom koja joj daje dovoljno snage da pokrije velike površine.

Jedna od prednosti ovog proizvoda je ta što je vrlo jednostavan za korištenje. Prskalica se lako puni i koristi, bez potrebe za teškim i neugodnim pumpama.

Još jedna prednost ove prskalice je njena visoka efikasnost. Može se prilagoditi različitim potrebama prskanja, od finog raspršivanja do jačeg mlaza za borbu protiv insekata ili korova. Takođe dolazi sa dodatnim mlaznicama koje se mogu prilagoditi različitim uslovima prskanja.

Prime1621 litijumska prskalica je takođe veoma pouzdana i izdržljiva. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i koroziju. Osim toga, ova prskalica dolazi sa garancijom koja vam daje sigurnost i poverenje u proizvod.

Ukratko, akumulatorska i ručna prskalica Prime 1621 Li je proizvod visokog kvaliteta koji je jednostavan za korištenje, efikasan i izdržljiv. To ga čini idealnim izborom za sve vrste prskanja u poljoprivrednim i vrtovima, omogućavajući vam da brzo i jednostavno tretirate biljke bez nepotrebnog napora ili odlaska po stručnu pomoć.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 074376
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.