Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Starter trimera Oleo-Mac Sparta 42

Starter trimera Demon Villager BC 900 1250 1900 sa žicom

Starter trimera Villager BC 2700
Šifra proizvoda: 1981mbn
Opis proizvoda
Online cena: 430 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Starter trimera sa žicom je namenjen za upotrebu na Villager trimerima BC900 i BC1250, kao i na drugim kineskim trimerima koji podržavaju isti tip startera. Starter sa žicom je odgovoran za pokretanje motora trimera pružanjem potrebne snage i obrtnog momenta.

Ova komponenta se sastoji od ručke za pokretanje, žice i mehanizma koji prenosi snagu sa ručke na motor. Kada se ručka povuče, žica se uvlači u mehanizam, pokreće se zupčanik i startuje se motor trimera.

Zamena startera sa žicom se preporučuje ukoliko primetite da postoje poteškoće pri pokretanju motora, da je žica oštećena ili da je mehanizam slab. Zamena ove komponente omogućava pravilno startovanje motora i pouzdan rad trimera.

Kod zamene startera sa žicom, važno je koristiti odgovarajuću zamensku komponentu koja je kompatibilna sa modelom trimera. Preporučuje se konsultacija sa stručnjakom ili serviserom kako bi se odabrala prava zamenska žica startera za vaš trimer.

Redovno održavanje startera sa žicom, uključujući podmazivanje mehanizma i pregled žice na prisustvo oštećenja, može pomoći u produženju radnog veka ove komponente i održavanju pravilnog rada trimera.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 1981mbn
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.