Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Kućište kvačila sa korpom Demon Villager BC 1250 1900 fi 28 mm 9 nuteva

Kvačilo trimera Demon Villager BC 900 1250 1900 fi 76 mm sa šrafovima

Kvačilo trimera Villager BC 2700

Materijal: Čelik

Proizvođač: Kina

Šifra proizvoda: 10259-675
Opis proizvoda
Online cena: 510 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Kvačilo za Villager motorni trimer modele BC 900, BC 1250 i BC 1900 je ključna komponenta koja omogućava prenos snage motora na prenosni mehanizam trimera. Ovo kvačilo dolazi sa šrafovima i podloškama za montažu, što olakšava proces instalacije.

Kvačilo je obeleženo sa svake strane kako bi se pravilno montiralo. Strana koja je obeležena slovom "M" treba biti okrenuta prema motoru prilikom montaže, dok strana sa slovom "P" treba biti okrenuta prema prenosu. Ovo obeležavanje pomaže da se kvačilo pravilno postavi i osigura optimalan prenos snage.

Prilikom montaže kvačila, važno je koristiti priložene šrafove i podloške kako bi se obezbedila pravilna fiksacija kvačila na motoru trimera. Preporučuje se konsultacija sa uputstvom za montažu ili stručnom osobom kako biste pravilno instalirali kvačilo na Villager BC 900, BC 1250 ili BC 1900 trimeru.

Kvačilo je ključna komponenta koja omogućava efikasan prenos snage i kontrolisan rad trimera. Redovno održavanje i eventualna zamena kvačila kada je potrebno osiguravaju optimalne performanse i produžen radni vek trimera.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 10259-675
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.