Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Filter goriva za trimere i testere 4 mm

Gumica rezervoara goriva trimera Demon Villager BC 750 900 1250 1900 fi 21 mm

Crevo goriva fi 2,4/4,8 mm 50cm silikon

Materijal: Guma

Proizvođač: Kina

Šifra proizvoda: W100-28
Opis proizvoda
Online cena: 90 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Gumica rezervoara goriva za trimere Demon Villager BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900 je važan deo koji obezbeđuje zaptivanje između rezervoara goriva i creva za gorivo. Ova gumica je specijalno dizajnirana da odgovara ovim modelima trimera, pružajući sigurno i pouzdano zaptivanje.

Ključne karakteristike gumice rezervoara goriva su:

1. Precizno zaptivanje: Gumica je napravljena od visokokvalitetnog gumenog materijala koji obezbeđuje dobro zaptivanje između rezervoara goriva i creva. To sprečava curenje goriva i obezbeđuje siguran transport goriva do motora trimera.

2. Prilagodljivost: Gumica ima odgovarajući prečnik od 21 mm koji se savršeno uklapa u rezervoar goriva trimera Demon Villager BC 750, BC 900, BC 1250 i BC 1900. Takođe, ima rupe prečnika 4,5 mm i 5,5 mm za povezivanje creva za gorivo.

3. Otpornost na gorivo: Materijal od kojeg je napravljena gumica je otporan na dejstvo goriva, što osigurava dugotrajnost i pouzdanost pri korišćenju.

Zamena gumice rezervoara goriva se preporučuje kada primetite curenje goriva ili oštećenje postojeće gumice. Pravilno zaptivanje rezervoara goriva je ključno za sprečavanje curenja goriva, očuvanje bezbednosti prilikom rada trimera i očuvanje kvaliteta performansi trimera.

Poverite zamenu gumice rezervoara goriva vašem trimeru Demon Villager BC 750, BC 900, BC 1250 ili BC 1900 uz gumicu koja obezbeđuje sigurno zaptivanje i pouzdan rad.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: W100-28
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.