Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Dihtung garnitura trimera Demon AGM Villager BC 1250 1900

Dihtung garnitura trimera Demon Villager BC 1250 1900

Dihtunzi karburatora trimera Villager BC 1250 1900 Demon

Proizvođač: Srbija

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:

Villager BC 1250

Villager BC 1900

Šifra proizvoda: GZ025
Opis proizvoda
Online cena: 280 RSD
Cena isporuke: 470 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Dihtung garnitura za trimere Demon i Villager BC 1250 i BC 1900, kubikaže od 43 do 52 cc, proizvedena je u Srbiji kako bi omogućila efikasno održavanje i popravku vašeg trimera. Ova garnitura sadrži različite dihtunge i brtve koje su od suštinskog značaja za očuvanje pravilnog funkcionisanja vašeg trimera.

Zamena dihtung garniture može biti neophodna kada primetite curenje goriva, smanjenje snage motora ili probleme sa startovanjem trimera. Redovna zamena dihtung garniture može produžiti životni vek vašeg uređaja i obezbediti da radi sa optimalnim performansama.

Nabavite ovu dihtung garnituru kako biste osigurali da vaš Demon ili Villager BC 1250 ili BC 1900 trimer bude spreman za sve radne zadatke koji su pred vama. Ova garnitura je proizvedena u Srbiji kako bi udovoljila visokim standardima kvaliteta i pouzdanosti.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: GZ025
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.