Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Štitnik glave trimera Villager BC 750 900 1250 sa nožićem i nosacem 26 mm

Auspuh trimera Villager BC 1250 1900

Štitnik auspuha trimera Villager BC 1250 1900
Šifra proizvoda: mb8700
Opis proizvoda
Online cena: 580 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Auspuh za trimere Villager BC 1250 i BC 1900 je važna komponenta koja ima nekoliko ključnih funkcija. On ne samo da smanjuje nivo buke prilikom rada trimera, već takođe utiče na ravnomerno sagorevanje goriva i obezbeđuje pravilan rad motora.

Vremenom, usled vibracija i visokih temperatura, auspuh može biti podložan oštećenjima i pukotinama. To može dovesti do neželjenih problema, uključujući povećanu buku, opasnost od opekotina, topljenje okolnih plastičnih delova, povećanje zagađenja vazduha i čak mogućnost da se deo auspuha zaglavi u motoru i prouzrokuje havariju.

Zamena auspuha za trimere Villager BC 1250 i BC 1900 je preporučljiva ukoliko primetite bilo kakva oštećenja ili pukotine na postojećem auspuhu. Zamenski auspuh je dizajniran da se savršeno uklapa i pruža pouzdanost i performanse koje očekujete od vašeg trimera. Pažljivo izabrani materijali i precizna izrada obezbeđuju da zamenski auspuh bude visokog kvaliteta i dugotrajan.

Zamena auspuha trimera Villager BC 1250 i BC 1900 će vam omogućiti da nastavite sa efikasnim i sigurnim radom, smanjiti buku i održavati optimalan rad motora. Obratite pažnju na stanje vašeg auspuha i blagovremeno izvršite zamenu kako biste obezbedili besprekoran rad vašeg trimera.

Proizvođač:

 

Kina

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:

 

Villager BC 1250

Villager BC 1900

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: mb8700
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.