Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Bregasta osovina kosilice LC 1P61FA 1P65FA

Bregasta osovina kosilice LC 1P65FE

Bregasta osovina kosilice LC 1P65FE-2
Šifra proizvoda: 140020117
Opis proizvoda
Online cena: 850 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Bregasta osovina za kosilice Loncin LC 1P65FE je komponenta koja igra ključnu ulogu u mehanizmu za pokretanje noža na kosilici. Ova osovina se koristi za prenos rotacionog pokreta sa motora na nož kosilice, omogućavajući tako sečenje trave ili druge vegetacije.

Loncin je poznat po proizvodnji motora i komponenata za različite vrste motornih uređaja, uključujući kosilice. Bregasta osovina je posebno dizajnirana za Loncin LC 1P65FE motore i kosilice koje ih koriste.

Pravilna i funkcionalna bregasta osovina od suštinskog je značaja za pravilno funkcionisanje kosilice. Ako imate problema sa bregastom osovinom na svojoj kosilici, možda ćete morati da je zamenite kako biste osigurali da vaša kosilica radi ispravno.

Napomena: Pri zamjeni bregaste osovine ili bilo koje druge komponente na kosilici, važno je da to uradi stručna osoba ili servis kako bi se osigurala ispravna instalacija i funkcionalnost uređaja.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 140020117
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.