Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
 Karburator St 181 211 orig. Zama

Karburator testere i trimera Husqvarna 40 45 240R 245R Willtek

Materijal: Aluminijum

Proizvođač: Willtek, Tajvan

Šifra proizvoda: W32-045
Opis proizvoda

willtek proizvodjac delova

Online cena: 2.260 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Karburator za testere i trimere Husqvarna modele 40, 45, 240R, 245R od Willtek je ključni deo koji osigurava optimalan rad vaših uređaja. Willtek je priznati proizvođač visokokvalitetnih rezervnih delova, uključujući karburatore, što garantuje pouzdanost i dugotrajnost.

Osnovne karakteristike karburatora:

Kompatibilnost sa modelima: Ovaj karburator je posebno dizajniran za upotrebu sa Husqvarna testerama i trimerima, uključujući modele 40, 45, 240R i 245R. Precizan dizajn omogućava savršeno uklapanje sa navedenim modelima, pružajući optimalne performanse.

Proizvođač - Willtek: Willtek je prepoznat po proizvodnji visokokvalitetnih rezervnih delova, a karburatori koje proizvode zadovoljavaju stroge standarde kvaliteta. To čini ovaj karburator pouzdanim rešenjem za održavanje vaših Husqvarna uređaja.

Optimizacija performansi: Karburator je ključan za pravilno mešanje goriva i vazduha, omogućavajući efikasan rad motora testera i trimera. Ovaj karburator je prilagođen kako bi obezbedio optimalnu smešu, što rezultira poboljšanim performansama vaših uređaja.

Jednostavna zamena: Karburator je dizajniran za laku zamenu, olakšavajući održavanje vaših uređaja. Precizna izrada čini montažu jednostavnom, čime se smanjuje vreme potrebno za servisiranje.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: W32-045
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.