Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Poklopac ventilatora kosilice LC 1P85F

Ventilator (plastični) za kosilice za OHV T575 motorom

Ventlator kosilice LC 1P61 1P65 1P70
Šifra proizvoda: RD-668
Opis proizvoda
Online cena: 1.130 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Ventilator, izrađen od visokokvalitetne plastike, namenjen je kosilicama koje koriste OHV (Overhead Valve) T575 motore. Ova ključna komponenta ima vitalnu ulogu u efikasnom hlađenju motora tokom rada. Kao deo sistema hlađenja, ventilator uklanja vrući vazduh iz motora i omogućava ulazak svežeg vazduha, što pomaže u održavanju optimalne temperature motora i sprečava pregrevanje.

Precizno izrađen, ovaj ventilator obezbeđuje pouzdan rad i optimalnu funkcionalnost, čime doprinosi dugotrajnosti i performansama vaše kosilice. Zahvaljujući kvalitetnim materijalima od kojih je napravljen, ovaj ventilator je otporan na habanje i dugotrajan, pružajući izuzetnu pouzdanost tokom dugih sezona korišćenja.

Kada je u pitanju održavanje kosilice, redovna provera i zamena ventilatora igraju ključnu ulogu u očuvanju zdravlja motora. Kvalitetan ventilator osigurava efikasno hlađenje, produžavajući radni vek motora i omogućavajući vam da uživate u besprekornom performansu vaše kosilice tokom dužeg vremenskog perioda. Investiranje u ovaj ventilator osigurava optimalno hlađenje motora i dugotrajan rad vaše kosilice.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: RD-668
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.