Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Klipnjača Briggs & Stratton 750 DOV

Klipnjača Honda GCV 135 standard

Klipnjača Thorp DV 150 170
Šifra proizvoda: TH-866
Opis proizvoda
Online cena: 1.690 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Klipnjača za Honda GCV 135 standard je ključna komponenta motora koja igra vitalnu ulogu u prenosu sile sa klipa na radilicu. Sastoji se od tri glavna dela: velike pesnice, tela klipnjače i male pesnice. Ovi delovi su od suštinskog značaja za pravilno funkcionisanje motora.

Klipnjača se obično izrađuje kovanjem visokokvalitetnih materijala kako bi se obezbedila izdržljivost i pouzdanost. Većina klipnjača je izrađena od čelika ili drugih jakih metala, osim u slučaju motora manje snage, gde se može koristiti legura aluminijuma.

Neispravnosti klipnjače mogu uključivati trošenje ležaja u velikoj pesnici, trošenje ležaja ili čaure u maloj pesnici, krivljenje stabla klipnjače, začepljenje kanala za podmazivanje ili čak naprsnuće ili lom klipnjače. Bilo koja od ovih neispravnosti može ozbiljno oštetiti motor i dovesti do havarije.

Zbog toga je važno redovno održavanje klipnjače i zamena u slučaju oštećenja. Korišćenje kvalitetnih delova i pridržavanje uputstava proizvođača su ključni za očuvanje performansi i dug vek trajanja motora.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: TH-866
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.