Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Svećica za trimere i testere BOSCH WSR6F

Elektronika (bobina) trimera Demon AGM Villager BC 1250 1900

Kapa svećice za trimere i testere 45 stepeni

Proizvođač: Thorp, Srbija

Ugrađuje se u trimere

VILLAGER motorni trimeri:

Villager BC 1250

Villager BC 1900

Šifra proizvoda: 20275
Opis proizvoda
Online cena: 750 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Elektronika (Bobina) za Trimer Demon AGM, Villager BC 1250, BC 1900 i Više

Elektronika, poznata i kao bobina, ključna je komponenta vašeg trimera koja generiše iskre za paljenje goriva u motoru. Ova elektronika posebno je dizajnirana za modele trimera kao što su Demon AGM, Villager BC 1250, BC 1900 i druge kompatibilne modele, obezbeđujući pouzdano paljenje i optimalne performanse.

Karakteristike Elektronike (Bobine):

Precizna Kompatibilnost: Ova elektronika je tačno usklađena sa navedenim trimer modelima, što omogućava jednostavnu zamenu bez potrebe za dodatnim prilagođavanjima.

Pouzdano Paljenje: Elektronika generiše iskre za paljenje goriva, što omogućava pouzdano i efikasno funkcionisanje motora.

Kvalitetna Izrada: Elektronika je izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi obezbedila dug vek trajanja i stabilan rad.

Jednostavna Zamena: Zamena elektronike je pristupačna i može se izvršiti čak i od strane osoba sa osnovnim tehničkim veštinama.

Održavanje ispravne elektronike za paljenje ključno je za optimalno funkcionisanje vašeg trimera. Ova elektronika će osigurati da vaš trimer bude spreman za rad, bez obzira na izazove koje mu postavite. Ne zaboravite redovno održavati elektroniku i zameniti je kada je to potrebno kako biste produžili vek trajanja vašeg trimera.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: 20275
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.