Proizvodi
0
Vaša korpa je prazna.
Auspuh Tecumseh 4 do 7 KS

Auspuh kosilice LC 1P61 1P65 1P70FA

Auspuh kosilice LC 1P65FE
Šifra proizvoda: YLM1401103
Opis proizvoda
Online cena: 1.830 RSD
Cena isporuke: 420 RSD
Vreme isporuke: 2-4 radna dana
Količina
Dodaj u korpu Brza kupovina
Uporedi
Opis proizvoda

Auspuh za kosilice sa kineskim Loncin motorom LC1P61, 1P65 i 1P70FA igra ključnu ulogu u izduvnom sistemu vašeg motora. Ovaj visokokvalitetni auspuh ima značajan uticaj na performanse i efikasnost motora, pružajući nekoliko ključnih benefita.

Auspuh značajno smanjuje nivo buke prilikom rada, što stvara bolje uslove za rad i smanjuje negativan uticaj na okolinu. Takođe, auspuh igra važnu ulogu u ravnomernom sagorevanju goriva i pravilnom radu motora.

Vremenom, usled vibracija i visokih temperatura, auspuh može da iskusi oštećenja i pukotine, što može dovesti do neželjenih problema. Ovi problemi mogu uključivati:

Povećanu buku koja remeti radni komfor.

Opasnost od opekotina usled izuzetno visokih temperatura auspuha.

Topljenje okolnih plastičnih delova, što može uzrokovati dodatne štete.

Povećanje zagađenja vazduha usled neefikasnog izduvnog sistema.

Opasnost da deo auspuha završi u motoru, što može prouzrokovati ozbiljnu havariju.

Redovno održavanje i provera auspuha su od suštinskog značaja kako bi se osiguralo optimalno funkcionisanje vašeg motora i sprečile nepoželjne posledice. Preporučuje se zamena auspuha kada se primećuju znaci oštećenja ili kada je buka iznad prihvatljivih nivoa.

Uz ovaj visokokvalitetni auspuh, vaša kosilica sa Loncin motorom će raditi sa pouzdanošću, smanjenom bukom i minimalnim uticajem na okolinu, što je od suštinskog značaja za održavanje travnjaka i druge radne zadatke.

Komentari
0
Važno nam je Vaš mišljenje! Za svaki koment dobijate 100 RSD u vaš eNovčanik.

Pošalji komentar

Imaš na raspolaganju 1000 karaktera

Komentari

Još nema komentara
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.
Deklaracija
Šifra proizvoda: YLM1401103
Zemlja porekla: Kina
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.